15 Ekim 2018 Pazartesi

MEHMET ARİF DEMİRER: "Hedefi ‘Cumhuriyetçi – demokrat TÜRKİYE’ olan Dergi’nin Güncel Yazıları No 2018/41 – 14 Ekim 2018 Brunson olayı ile Türkiye ABD Farkı da ortaya çıkmış oldu"

Hedefi ‘Cumhuriyetçi – demokrat TÜRKİYE’ olan Dergi’nin Güncel Yazıları
No: 2018/41 – 14 Ekim 2018
Brunson olayı ile Türkiye ABD Farkı da ortaya çıkmış oldu
Reşit Galip Caddesi No 101/10, Gaziosmanpaşa, Çankaya, ANKARA
demirer@kemalizm1938.org     0312 446 2045 - faks 0312 436 8036    demirer@dp1946.org
TRUMP, BRUNSON İÇİN KIYAMET KOPARDI, T.C.YARGISI PAPAZI TAHLİYE ETTİ
Bağımsızmış !
Söylenecek başka bir şey yok. İnsan aklı ile alay ediyorlar…
13 Ekim günü yandaş gazetelerde (KARAR dışında) Brunson haberleri yoktu. Papazın tahliye olup ülkesine gittiğini duymamışlardı. 
GARİBAN HAKAN ATİLLA İÇİN KILIMIZ KIPIRDAMADI
Zarrrab’ın ardından görevli olarak ABD’ye gönderdiğimiz Hakan Atilla hava alanına vardığında derhal gözaltına alıntı aylarca tutuklu yargılandı, hüküm yedi. Unutuldu. Trump’ınBrunson için kopardığı yaygaranın binde birini aklımıza bile getirmedik. Sustuk. 
16 YIL SONRA ENFLASYONA ‘TOTAL KRIEG’ (HİTLERDEN KALMA BİR DEYİM)
Ne kolaymış. Telefon talimatı ile sektör sektör% 10 indirim isteyerek enflasyona karşı Total Krieg (topyekun savaş) ilan ediverdik. Hani ekonomiye müdahale etmiyorduk? Telefonla indirim müdahalenin ta kendisi değil de nedir?
ANITKABİRİ YAPAN ADAMIN KIZI ÖMÜR (kalan) BOYU MÜEBBET YATIYOR
CHP’li Bayındırlık Bakanı Nihat Erim’in 1948 yılında Bakanlık müsteşarı olarak atadığı Muammer Çavuşoğlu’nun (1950 – 1953 yıllarında bu görevde iken Bayar ve Menderes’in kesin talimatı ileAnıtkabir’i inşaatını hızlandıran ve tamamlayan kişi)74 yaşındaki kızı Nazlı Ilıcak cezaevinde kalan ömrünün sonunu bekliyor. Brunson gibi ev hapsine çıkarılamaz mı?
İŞ BANKASI’NIN ATATÜRK HİSSELERİ
Yavru ve de Müttefik Muhalefet Partisi MHP’nin desteği ile “O İŞ Bitmiştir” Bkz. 14 Ekim tarihli Ortadoğu ve yandaş Türkiye gazeteleri.

EKLER: ERDOĞAN ve KILIÇDAROĞLU MARSHALL YARDIMLARI KONUSUNDA BULUŞTULAR
RAHİP BRUNSON ve BİZİM GARİBAN HAKAN ATİLLA

KİTAP: Charles Sherrill, Üç Adam, 1937. Yakında Sherrill’in 1934 yılında yayımlanan kitabı Mustafa Kemal Nezdinde Elçilik ve Üç Adam ile ilgili Amerikalı Arkadaşı ATATÜRK’ü ve Devrimlerini Anlatıyorbaşlıklı kitabımda Sherrill kitaplarının önemini anlatıyorum.
BİR KİTAP ve BİR FOTOĞRAF
 VE BİR FOTOĞRAF

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder